Gratis Aanmelden

Open-minded swing fans daten (20)

ThreesomeChicks (20)

Hi lekkere man, leuk dat jij ons profieltje leest. Wij zijn Lizette en Chantal, beide 21 jaar jong, beste vriendinnen en biseksueel. Daar zijn we natuurlijk samen achter gekomen. Samen een relatie willen we niet(nog niet) Maar genieten zeker wel. Heb jij lef, ben je niet zo oud dat je ons paps had kunnen zijn, dan ben je misschien wel welkom bij ons. Stel je eens voor, en vertel gelijk hoe zou jij ons laten genieten?

Maak contact met haar
  1. Naam: ThreesomeChicks
  2. Leeftijd: 20 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 21/1/2001
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Open-minded swing fans daten ThreesomeChicks van 20
LaraRenee (28)
★★★★★
Hoi, Lara en Renee hier. Wij zijn een setje mocht je het je afvragen. Allebei zijn we erg erotisch ingesteld en daarom zoeken we ook zo heel af en toe een man die voor een keertje met ons mee wil doen. Gewoon om allebei weer even die sensatie van een echte pik in ons te voelen. Mocht jou dat lekker lijken laat ons dan eens weten wie je bent. Foto wordt gewaardeerd ;)
Discrete sex fanaten neuken
GeilSMstel (31)
★★★★☆
Geile SM ers opgelet, wij zijn Matthijs en Sonja. Wij zijn al jaren een stel en hebben besloten andere mannen bij onze SM avonturen te willen betrekken. Wij hebben zelf een heuse sekskamer in ons huis, voorzien van alle speeltjes, attributen, zweepjes, dildo s, noem maar op! Selfs een geile seksswing! Wil jij met ons de kamer goed inwijden?!
Sexy paren orgie
TriootjeLekker (30)
★★★★☆
Hoe lekker is het voor een vrouw om eens door twee mannen geneukt te worden. Ik wil dit meemaken. Mijn vriend en ik willen dit eens uitproberen. Het zal voor het eerst gaan zijn maar we houden van orale sex en van neuken.
Geile paren daten
EenmaligeMMV (27)
★★★★☆
Je zou maar als plagerijtje een trio als verjaardagscadeau wensen en hem dan nog krijgen ook. Tenminste, als we hier een man kunnen vinden die dat met ons zou willen natuurlijk.
Leuke paren verwennen
SamenSpel879 (20)
★★★★★
Twee spelende meiden op zoek naar een extra stukje speelgoed. Misschien snap je het wel meteen, we zoeken dat ene verlengstukje. Dat wat in en uitschuift en gegarandeert diep bij mij en mijn vriendinnetje naar binnen geschoven kan worden. Eentje die veel energie heeft en lang in de uitgeschoven stand kan blijven staan. Eentje waar we misschien vaker mee mogen spelen?
Discrete koppels daten
DomiCouple (33)
★★★★★
Soft bdsm in dominante functie ... je vastbinden en je keihard neme met mijn voorbind dildo ... terwijl je bv mijn man pijpt ... daarna wisselen we en dwing ik je me te beffen en neukt mijn man jou in je kontje
Hete swing fans sexdaten
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Neuken met Gilke
Mia
★★★★★★★★★★
Ik heb enkele onhandige dingen die naar de stort moeten, maar mijn Mini is daar niet zo geschikt voor. Ik laat je met mijn borsten spelen als je het voor mij wilt doen.
Borsten betasten met Mia
Keet
★★★★★★★★★☆
In mijn schuur is de afvoer van een wasbak verstopt en ik weet niet goed hoe ik dat moet oplossen. Als jij me kunt helpen mag je mijn blote borsten aanraken, zoenen en likken..
Borsten betasten met Keet
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Neuken met Diewertje
© 2024 heteswingers.nl